Airco voor ...

lees meer over dit onderwerp:

Bedrijven/kantoren

Een uigebalanceerd airconditioningsysteem in uw bedrijf of kantoor zal ervoor zorgen dat het zowel in de zomer als in de winter aangenaam vertoeven is. Een juiste temperatuur zal het concentratievermogen van uw medewerkers ten gunste komen en uiteindelijk leiden tot betere prestaties.

 

Multi split toepassing:

Voor de kleinere bedrijven en/of kantoren is er de multi split oplossing. Deze systemen bestaan uit maximaal 5 binnendelen. Ieder binnendeel krijgt een aparte koelleiding aansluiting en kan daarna dus ook individueel gebruikt worden omdat temperatuurwensen nou eenmaal ook verschillen. Verder biedt dit systeem de mogelijkheid tot koelen of verwarmen. Alle type binnendelen zijn op dit systeem  toe te passen.

Uiteraard is dit systeem ook toe te passen in woningen met meerdere ruimtes.

Klik hier voor de diverse modellen.

 

Sky-air systemen:

Bij grotere kantoren met maar 1 ruimte kunnen wij de Sky-air systemen toepassen. Dit zijn single split toepassingen met capaciteiten van 7,1kW tot 25kW.

Klik <hier> voor de diverse modellen.

VRV systemen:

Indien er meer dan 5 ruimtes gekoeld/verwarmd dient te worden zijn er de VRV systemen. Bij deze systemen gaan we met één hoofdkoelleiding het pand in en takken we bij de desbetreffende ruimtes af naar de binnendelen.
Deze systemen zijn onder te verdelen in:

 Cooling only
 Warmtepomp

 Heat Recovery

 

Klik hier voor de diverse modellen.

Voor elke toepassing hebben wij een airconditioning systeem.